• 410270 Oradea, Str. Tudor Vladimirescu nr. 85
  • Telefon: 0040/359-191-330
  • Fax:
  • E-mail: office@bravotools.ro

Servicii

CALITATEA ŞI DIVERSITATEA SERVICIILOR
Bravo Tools S.R.L. produce şi rectifică scule aşchietoare din metal dur şi din materiale HSS.
Specialitatea firmei constă în fabricarea sculelor specifice bazată pe schiţe sau desene în cantităţi mici sau unice. Bravo Tools S.R.L. execută şi rectifică scule aşchietoare cu diferite forme geometrice, optime pentru prelucrarea prin aşchiere. Garantăm pentru prelucrare de oţel, oţel inoxidabil, cupru, aluminiu sau, si pentru alte materiale.
Domenii industriale cum ar fii industria de unelte, automobile şi construcţia de utilaje,  folosesc cu încredere sculele rectificate şi fabricate de firma noastră.

PRODUCŢIE CNC
La prelucrarea sculelor folosim maşini cu comandă numerică şi materii de mare durabilitate. Cu ajutorul maşinilor cu mai multe axe reuşim fabricarea sculelor de mare precizitate dintr-o singură prindere. Toate formele gerometrice ale tăişelor putem forma cu cea mai mare precizie.


METAL DUR
Firma Bravo Tools foloseşte numai materiale de calitate superioară  de la producători renumiţi. Aceste materiale prin calitate si rezistenţă  vor asigura o durabilitate indelungată, stabilitate perfectă şi o rezistentă mare la uzură. Totodată compoziţia (omogenitatea) garantează o rezistenţă înpotriva deteriorării sau ruperii.

ÎNVELITURI
În funcţie de forma geometrică al uneltelor si varietatea materiei prime, Bravo Tools S.R.L. asigură o gamă largă de învelitură. Mărind precizia si durata de viaţă ale produselor beneficiarul are numai de câştigat, economisând timp si bani.

CONSULTANŢĂ
Reprezentantul societăţii Bravo Tools oferă ajutor partenerilor în rezolvarea problemelor legate de aşchiere.

BRAVO TOOLS
 Bravo Tools este o întreprindere inovativă şi modernă care oferă o calitate superioară şi un sortiment bogat în fabricarea şi ascuţirea sculelor.
Politica noastră se concentrază asupra profesionalităţii, deservire promptă si transparenţă.

PRODUCŢIA
Clienţii noştrii sunt in mare parte din urmatoarele segmente: industria de automobile, producţie de echipamente tehnice, construcţia  utilajelor, ştanţe, matriţe, piese de schimb, şi nu  în ultimul rând  din segmentul industriei pieselor electronice.
Obiectivul nostru de activitate constă în fabricarea sau ascuţirea sculelor în cel mai scurt timp. Acest lucru este realizabil datorită dotării cu maşini şi unelte de înaltă tehnologie, astfel încât solicitările  partenerilor să fie satisfăcute prompt.
Echipa noastră este mereu la dispoziţia partenirilor noştrii, pentru onorarea comenzilor in cel mai scurt timp posibil.

ATELIERUL DE PRODUCŢIE
  • Numeroase maşini cu 2-5-6 axe ne stau la dispoziţie (CNC-uri şi maşini clasice de ascuţit) pentru ascuţirea sculelor de precizie
  • În afara sculelor cu dimensiuni normale executăm si scule unicate pe baza unui desen dat
  • Învelirea sculelor in funcţie de comanda beneficiarului
  • Măsurarea formelor geometrice al sculelor se execută pe maşină de măsurat tip Zoller, garantând o precizie totală